ДЕНЕС ЌЕ СЕ ОДРЖИ ОГРОМЕН НАРОДЕН И ЦЕНТРАЛЕН МИТИНГ НА СДСМ И ДУИ ВО 18 ЧАСОТ ПРЕД ВЛАДА, СЕ ОЧЕКУВА ПРИСУСТВО НА ЦЕЛАТА СЛОБОДАРСКА МАКЕДОНИЈА

0
629