Денес караванот на граѓански трибини на СДСМ ,,На прав пат” во Прилеп во 13 часот во домот на култура ,,Марко Цепенков”

0
1270

Денес, 26 октомври 2019, караванот на отворени граѓански трибини под мотото ,,На прав пат”, ќе биде со граѓаните на општина Прилеп.

Граѓанската трибина ќе се одржи во НУЦК “Марко Цепенков”, во 13.00 часот.

На трибината ќе учествуваат:

  • претседателот на СДСМ, Зоран Заев
  • потпретседателот на СДСМ, Коста Петров
  • членот на ЦО на СДСМ, Горан Сугарески
  • градоначалникот на општина Прилеп, Илија Јовановски.