ДЕНЕС ЗАПОЧНУВА РЕНОВИРАЊЕ НА КУЌАТА НА НИЛСКИОТ КОЊ БУЦО

0
274

Денес започнуваме со реновирање на куќата на нилскиот коњ Буцо. Тоа е едно од поголемите живеалишта кое ќе биде целосно санирано.
Европска зоолошка за Скопје.

Фејсбук статус на директорот на Зоолошка градина, Ѓорѓи Галетановски.