ДЕНЕС Е ГОЛЕМ ДЕН – НА КРИВОЛАК АРМ ПРАВИ ВОЕНА ВЕЖБА РАМО ДО РАМО СО НАТО СОЈУЗНИЦИТЕ ОД САД, БУГАРИЈА И ГРЦИЈА

0
188

Денеска на Криволак ќе ја видиме моќта на сојузништвото. Пред државниот и армискиот врв, гостите од сојузничките земји и пред медиумите, припадниците на Армиите на Северна Македонија, САД, Бугарија и Грција ќе ги покажат резултатите од извежбувањето во изминатите две недели, во вежбата „Одлучен удар 21“ – дел од најголемата НАТО вежба во Европа.#DecisiveStrike21

Фејсбук статус на министерката за одбрана,  Радмила Шекеринска.