ДЕНЕС ВО 14 ЧАСОТ ЌЕ РОКНИ НОВА АНТИ КЛЕПТОМАНСКА БОМБА НА СДСМ ВО ГОСТИВАР, ОД СДСМ И ОПОЗИЦИЈАТА СЕ ОЧЕКУВА ШРАПНЕЛИТЕ НА БОМБАТА ДА ПОГОДАТ СЕ ШТО МРДА ВО ВЛАСТА

0
470

За 25 април во Гостивар од страна на СДСМ и опозицијата се планира да се објави една од нај шокантните бомби, 26-тата бомба која е презентира лидерот на СДСМ Заев. Содржината на Бомбата е најавена како најжестока. Сите наредни бомби кои СДСМ планира да ги објавува ќе бидат со појак интензитет.

sdsm-marsh-ohrid

Претставувањето на доказите ќе биде на специјалната прес конференција во 14 часот, додека пак за 18:30 часот е закажан народен марш од центар за културата па до плоштадот во Гостивар.