ДЕНЕСКА “ТЕШКИ МУАБЕТИ” НА ИНФОМАКС СО ИРЕНА ПОПОВА!

0
693
Следете ја денешната епизода на “Тешки муабети” заедно со Милош Милошевски, Александар Митовски – Мечка и денешната специјална гостинка, советничката во Град Скопје која ја напушти коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ, Ирена Попова.

Разговараме за актуелни теми и заканите кои ѝ биле упатени на советничката, како и јавниот линч на социјалните мрежи. Емисијата може да ја следите во живо на нашата официјална Фејсбук страна и You Tube каналот на Инфомакс. Воедно Ве повикуваме да се вклучите во дебатата и со прашања во живо на Фејсбук и You Tube, а секако и во нашата Телеграм Група за дебата.