Денеска пред Влада: Дали е возможно квалитетно образование преку лоши законски решенија?

0
434

KAMP-735x400

Вечерва со почеток во 18.30 часот, во Кампот на слободата ќе се одржи дискусија на тема – Дали е возможно квалитетно образование преку лоши законски решенија?

Во дискусијата ќе учествуваат Петар Атанасов – комисија за образование на СДСМ, Владо Димовски, наставник во основно образование, Енвер Ајдини, професор во средно образование, Ангела Најдоска, средношколка, Александар Милески, средношколец.