ДЕНЕСКА ОФИЦИЈАЛНО ПОЧНУВА ВОЈНАТА ЗА ТРОНОТ ВО ВМРО ДПМНЕ: ЗАКАЖАН ПРЕС НА ИНИЦИЈАТОРИТЕ ЗА ПРЕДВРЕМЕН КОНГРЕС ЗА БИРАЊЕ НОВ ЛИДЕР

0
710

Почитувани,

Во име на иницијативниот одбор за свикување на вонреден конгрес на ВМРО-ДПМНЕ би сакале да ве поканиме да ја проследите изјавата пред седиштето на партијата на плоштад ВМРО, утре петок 21.08.2020 година во 13.00 часот.