Денеска отпочнуваат работите за асфалтирање на патниот правец Воѓани-Бучин – Жителите на Општина Кривогаштани многу често го користат овој патен правец

0
684

Денеска отпочнуваат работите за асфалтирање на патниот правец Воѓани-Бучин.Жителите на Општина Кривогаштани многу често го користат овој патен правец.

Фејсбук статус на градоначалникот на општина Кривогаштани, Рубин Шефтероски.