ДЕНЕСКА НА ПРОТЕСТИ ИЗЛЕГОА УДРЕНИТЕ СО МОКРА ЧОРАПА: НАД 5000 УМРЕА ОД КОРОНА, СО СИОТ ПАМЕТ ВО ТОА ЛЕЈКАТА МИСЛАТ ДЕКА КОРОНАТА НЕ ПОСТОИ И ДЕКА Е МЕЃУНАРОДНА ЗАВЕРА

0
1233

Над 5000 наши сограѓани умрени во најгрозна мака и тешкотии, над 50 000 наши граѓани едвај спасија жива глава од опасната болест, а овие УДРЕНИТЕ СО МОКРА ЧОРАПА искочиле на простести и зборат дека пандемијата не постоела и била меѓународен заговор.

Бараат право да не носат маски и да не бидат вакцинирани и со тоа да ја шират болеста, самите да умираат од неа но и да ги заразуваат сите немоќни и стари и да ги убиваат и нив!

И затем некој нормален тоа ќе им го дозволи?!?! Па како е можно да се толку удрени во главата овие лудаци?!?! Свесни ли се дека се убиваат себеси но и своите блиски роднини пријатели со ова неодговорно забегано лудачко однесување?!?!