ДЕНЕСКА ЗА СКАНДАЛИТЕ СЕ ПОГРИЖИЈА ОД ДУИ!

0
473

Нема крај на скандалите во земјава. Овој пат за тоа се погрижија од ДУИ, со се изјавата вчера на Рамиз Мерко дека му е гајле за критиките за дивоградбите.