ДЕНЕСКА Е ТАЖЕН ДЕН ЗА МАКЕДОНИЈА : Пред десет години на овој ден Македонија тргна кон непознато и несигурно патување во темната шума од која едвај ќе се врати на вистинската патека, за тоа ќе почекаме до Арил 2016-та!

0
1337

Nikola-Gruevski

Screenshot_5