ДЕНЕСКА ВО 18 ЧАСОТ ПОСЛЕДЕН НАСТАП НА НАШИТЕ НА ОВА ЕВРОПСКО, ПОСЛЕДЕН РЕПРЕЗЕНТАТИВЕН НАСТАП НА ГРАНДЕ ПАНДЕВ

0
104

Денеска во 18 часот нашите играат со моќната Холандија во Амстердам на Јохан Кројф арена.

Ем последен наш настап на ова европско, ем последен репрезентативен настап на нашиот гранде Пандев.

Ќе биде многу интересно за гледање. Им држиме среќа на нашите!