Денеска во населбата Црниче, Градот Скопје почна да го рехабилитира оштетениот коловоз на улицата „Востаничка“

0
746
➡️На улицата во должина од 1.100 метри ќе биде извршена целосна реконструкција, а ќе бидат обновени и оштетените делови од тротоарите и рабниците. Според планираното за околу два месеци улицата ќе биде обновена и граѓаните ќе можат безбедно да возат и да се движат по истата. За овие големи зафати, Градот Скопје одвои околу 15 милиони денари со вклучен ДДВ.
➡️Голема благодарност до градоначалникот Петре Шилегов, до Градот Скопје за одличната соработка со Општина Кисела Вода, која секогаш ни е во наоска на обезбедување на подобар живот за граѓаните.