ДЕЛЕГАЦИЈА НА СДСМ ОДДАДЕ ПОЧИТ И ПОЛОЖИ ЦВЕЌЕ НА СПОМЕНИКОТ ВО МЕСНОСТА КАРПАЛАК ВО ЧЕСТ НА ЗАГИНАТИТЕ БРАНИТЕЛИ

0
159

Делегација на СДСМ предводена од претседателот на ОО СДСМ Тетово, Живе Алексовски, денеска, на 21 годишнината загинувањето на десеттемина армиски резервисти, оддаде почит и положи свежо цвеќе на споменикот во месноста Карпалак.