ДВОЛИЧНОСТА НА ЛИДЕРОТ НА ВМРО ДПМНЕ: МИЦКО ПЛУКА ПО ВЕНКО И ГО ОЦРНУВА СЕКОЈ ДЕН, ГО НАРЕКУВА УБИЕЦ, А ЗАД КАМЕРИТЕ СЕ ДРУЖИ СО НЕГО И ГО ПОЧИТУВА

0
1601

Ова е сликано пред три дена на прием во амбасада на Германија по повод изборите во Германија. Мицко лежено си се дружи со Венко а пред камери го нарекува убиец, каков дволичен блефер.