ДВЕ ДЕВОЈЧИЊА ОД СТРУМИЧКО СЕ ИЗГУБИЛЕ ВО СКОПЈЕ, ПОСЛЕДНО СЕ ВИДЕНИ ПРЕД ТЦ ВЕРО ЏАМБО

0
524

Две малолетни девојчиња од струмичко кои денеска биле дојдени на училишна екскурзија во Скопје, пријавени се од нивната професорка како изгубени.

Од Министерството за внатрешни работи го потврдија случајот за МИА, а според пријавата на нивната професорка Е.А., тие последен пат се видени пред ТЦ Веро Џамбо.

МВР презема мерки за пронаоѓање на малолетните девојчиња.