ДВАЈЦА ГОЛЕМИ БОРЦИ, БРАНКИЦА ДИМИТРОВСКА И САШКО МИТОВСКИ ТРГНАА ВО БИТКАТА ЗА КРИВА ПАЛАНКА, БИТКА ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА И ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ, КРИВА ПАЛАНКА ЌЕ ИМА ОДЛИЧЕН МЛАД И МУДАР ТАТКО НА ГРАДОТ

0
466
Кафе средба со Бранкица, лице со попреченост, голем борец за правата на лицата со попреченост.

Се приклучувам кон мотото “НИШТО ЗА НАС – БЕЗ НАС”, со кое ќе може да креираме заеднички решенија за подобра и инклузивна општина.
Да ја направиме Крива Паланка подобро место за живеење, #ЗаСите!