(ВИДЕО) ДА СЕ ПОТСЕТИМЕ КАКО КОДОШОТ И ШПИЈУНОТ ОД КИЧЕО, АНТОЊО МИЛОШОВСКИ СЕ БОРИ ЗА МАЌЕДОЊА : Да нема скратено име Македонија, да има сложено име (посложено здравје), и да се понуди на референдум!

0
1749

Шпијунот и кодошот од Кичео, Антоњо Милошовски се бори за МаЌедоња со бојкотирање на Референдум иако претходно заговара ново име за надворешна употреба на државата.

Антоњо : Да нема скратено име Македонија, да има сложено име (посложено здравје), и да се понуди на референдум!