ДА СЕ НАШАЛИМЕ СО ДОБРА ШАЛА НА СМЕТКА НА ГЛАВНИТЕ КУРТОН ЕСКАДРИЛИ

0
186

Да се насмееме на сметка на главните куртони Мирка и Миленко за време Грујо и за време опозиција. За времето кога Миленко ги користеше крановите и продукцијата Томато во студиото на Канал 5, дронови, нема скапи бутови, пари на рака од ВМРО-ДПМНЕ и владата, плацови до шупата во која се наоѓаат заедно со Мирка класната сега како три годишна медиумска опозиција. Има разлика …