ДА ПОМОГНЕМЕ: ЗА ЛЕКУВАЊЕ НА МАЛИОТ МИХАИЛ СЕ ПОТРЕБНИ УШТЕ ОКОЛУ 2000 ЕВРА, ИМА ТЕШКИ ЕПИЛЕПТИЧНИ НАПАДИ

0
122

Друштво ве молам колку сте во можност да помогнеме на Михаил кој е син на моја сестра по мака и борба

Доброто е што од Фондот им кажале дека ќе покријат третман ако покаже испитувањето

Михаил е со Вест синдром и со страшни епилептични напади по десетици во тек на денот и ноќта

Ве МОЛАМ

БЛАГИЦА КОСТАДИНОВА

БРОЈ НА ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА Е 210-501747637409 НЛБ ТУТУНСКА БАНКА

Друштво парите уште не се собрани, а еве го 21 Јануари каде е

Ве молам кој колку сте во можност да помогнете

Фалат околу 2000 евра

Може да се донира на македонска сметка во денари и може да се донира и од странство на девизната сметка

Споделете да видат повеќе луѓе

Зоран Мијалков, твитер