ДА ВИ СЕ КРЕНЕ КОСАТА НА ГЛАВАТА: ОБСЕ ОБЈАВИ ДЕТАЛИ ЗА ТОА КАКО САШО МИЈАЛКОВ И ГОРДАНА ЈАНКУЛОВСКА ЈА УНИШТУВАЛЕ ОПРЕМАТА ЗА ПРИСЛУШКУВАЊЕ, САМО ДВА МЕСЕЦА ПО ПРВАТА БОМБА НА ЗАЕВ, ПРВО ЈА ГМЕЧЕЛЕ У ЃОРЧЕ ПА ЈА ДРОБЕЛЕ У МАЏАРИ, НА КРАЈ ГИ УНИШТИЛЕ СНИМКИТЕ ОД УНИШТУВАЊЕТО НА ОПРЕМАТА!!!

0
3058

Првата бомба Заев ја рокна на 9-ти февруари, 2015-та. Од тој момент изгледа во МВР им светнало дека се пробиени, па во паника фатиле да уништуваат опрема и докази во март и април истата година.

Опремата ја гмечеле на отпад во Ѓорче, па потоа ја дробеле на друг отпад во Маџари.

На крај ги чистеле серверите во телекомите и ги палеле фотките и видеата од уништувањето.

Џемс Бонд може гомна да јаде за овие лудаци.

Линк до целиот репорт, ОВДЕ.