ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ : СЕ БАРА ИТНО ДОНАТОР НА ПЛАЗМА СО КРВНА ГРУПА АБ + СО ПРЕЛЕЖАН КОВИД 19 ЗА ПАЦИЕНТ КОЈ Е НА РЕСПИРАТОР ЗА ДИШЕЊЕ

0
524

Се бара итно донатор на плазма со крвна група АБ + со прележан Ковид 19 за пациент на 34 годишна возраст кој е на респиратор за дишење.

Контакт телефон : 070 291 436