ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ : ДА ПОМОГНЕМЕ ДА СЕ ПРОНАЈДЕ МАРИЈА БРЗАКОВА ОД БОСИЛОВО НА 28 ГОДИШНА ВОЗРАСТ КОЈА СЕ ВОДИ КАКО ИСЧЕЗНАТА!

0
999

Се бара исчезнато лице Марија Брзакова од Босилово на возраст 28 години. Облечена во тренерки. Излезена од дома на 18.01 2020 година во утринските часови.Се замолуваат сите граѓани кои ке видат или имат некое сознание да пријават во полиција или на телфонскиот број 070 447 338.

Петти ден нема ниту трага, ниту глас од 28 годишната Марија Брзакова од Босилово која исчезна на 18.01 2020 во раните утрински часови. Како што известувааат од струмичката полиција за Струмица Денес, полицијата по Марија трага неуморно со голем број на полициски службеници со користење на службени кучиња трагачи.