ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ ДА И ПОМОГНЕМЕ НА ЛИДИЈА, ПОТРЕБНИ СЕ УШТЕ 4000 ЕВРА ОД ВКУПНАТА СУМА ОД 17.000 ЕВРА ЗА НЕЈЗИНО УСПЕШНО ЛЕКУВАЊЕ ВО БЕЛГРАД

0
1107

Лидија Ристевска има потреба од 4.000 евра донација за третманот на нејзината болест, мултиплекс склероза. Со наша помош во форма на донации Лидија направи две трансплатации со матични клетки каде едната се направи во Москва во Декември 2019-та, а другата во Белград во Ноември 2020-та.

Поради успешна трансплатација потребна е уште една донација од 4.000 евра од вкупната сума на 17.000 евра во пост-ковид клиниката во Белград.