ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ, АЈДЕ НАРОДЕ ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА ОВА ЗЛАТНО ДЕТЕНЦЕ!!!

0
1972

Малиот Иле од Демир Капија има само 8 години, а треба да води тешка борба со болест која за жал се вгездила токму кај него. На Иле му е дијагностицирана Малигна неоплазма на рбетен мозок, поради што е неопходна итна операција која чини 15.000 евра.
За жал не можеме да ја поделиме болката на Иле, но можеме да му овозможиме шанса за побрзо опоравување.
Секој денар е добредојден…за секој од нас ситница, но од сите заедно големо дело.

Тел. VIP – 143461
или
210501665882802
НЛБ Тутунска Банка
Ѓурѓица Петкова

Споделете со вашите пријатели. Да му помогнеме на Иле.