ДА БЕШЕ ОВА КРЕМЉ ОВИЕ ДВАЈЦА СО ЦЕЛАТА ОВАА ЈАВНА ОМРАЗА КОН БУГАРИТЕ И АНТИ ЕУ ПРОПАГАНДА ЌЕ БЕА ПРВИТЕ РУСКИ МЕДИУМСКИ КУРВИЧИЊА, МАРГАРИТА СИМОНЈАН НЕ ИМ Е НИ ДО ЈАЈЦАТА

0
590

Бетмен и Сашо Тасевски на Алфа ТВ отепаа цела емисија во ширење омраза кон ЕУ и Бугарија како и бугарите што секако е штетно за меѓународните односи помеѓу двете земји и штетно за нашите евроинтеграции.

Тасевски се отепа од теории на заговор, сеење страв дека државата ја губиме, сме изгубиле ова, те она те ваќа ќе ни прават те ќе не уништат итн. Бетмен па се отепа од голтање на унгарско масло, сигурно Трендо е многу горд на овој негов производ.

Ај што има и кршење на етиката, ај што има тенденциозни изјави, плукачки и постојано се навредува една нација како што е бугарската и се навлекува публиката да ја гледаат како непријателска нација и Бугарија како непријателска земја, иако проблемот е политички туку и прават свесно надворешни непријатели на државата и ги нарушуваат надворешните позиции на државата. ЗНМ штама! СЕМ штама! Да беа овие двајца во Кремљ ќе беа првите курвичиња на Путин, главната уредничка на ,,Раш Тудеј”, Маргарита Симонјнан не им е ни до јајцата во анти-ЕУ и анти-НАТО пропаганда.

Овие двајца се до толку штетни што дури може да направат да ни мавнат визен режим па да не можеме ни до ЛИДЛ во Лерин по пилешки копани да отидеме.