ДАРКО ,,ПУКА КОЗМЕТИКА” : СЕ ШОКИРАВ КОГА ДОЗНАВ ДЕКА НОСИТЕЛОТ НА ИЕ 1 ОД ЛЕВИЦА Е ДЕЛ ОД ПИАР ТИМОТ ВО ЦАРИНА НА СТЕФАН БОГОЕВ

0
319
  • Се шокирав кога дознав дека носителот на ИЕ 1 е член од пиар тимот на Стефан Богоев, директорот на царина од СДСМ.

Дарко ,,Пука Козметика” во интервју за ,,Радио Лидер”.