ДАНЕЛА АРСОВСКА СЕ ИСПЛАШИЛА ОД СКОПЈАНИ – ПОБАРАЛА И ДОБИЛА ПОСТОЈАНА ЗАШТИТА ОД МВР ПРИ ЈАВНИТЕ НАСТАПИ НИЗ СКОПЈЕ

0
1798

Она кога си ја имате мувата на капата и си ја ишкате…

Кога знаете дека сте кандидат на мафијашка партија која 12 години ширеше омраза према малцинствата во Скопје…

Кога знаете дека сте кандидат на партија која се служи со насилие како 27-ми април и е останата должна на многу од тие осудени и наместени свои јуришници…

Мактел дознава дека Данела Арсовска овие денови барала и добила од МВР постојана полициска заштита во вид на бодигарди, двајца службеници од одделот за обезбедување ВИП лица при МВР, веројатно се жалела дека животот и е загрозен итн итн…

Оваа инфромација не е потврдена од МВР но утре ќе ја провериме, засега е само шпекулација со голема веројатност дека е точна.