ДАНЕЛА АРСОВСКА КАКО ПОЧЕСЕН КОНЗУЛ НА УНГАРИЈА

0
4106

Данела Арсовска е на функцијата Почесен конзул на Унгарија, функција која подразбира совесно застапување на интересите на Унгарија.

Дали преку нејзе унгарските интереси ќе управуваат и со градот Скопје и граѓаните што живеат во него!?

На мала врата се турка орбанова Македонија.

И уште нешто ме чуди (поточно од секогаш ме чудело) како во 2014 година е избрана за Претседател на сојузот на стопански комори, покрај толку стопанственици, а никогаш не водела ниту еден бизнис? Ќе мора да го сподели нејзиното know-how!

Ама народот е мудар и ќе знае да оцени и процени!

Фејсбук статус на Тања Илијоска.