ДАМЈАН МАНЧЕВСКИ: Јане Ченто ако сака нека е внук и на Доналд Трамп, пак нема да куртули од затвор затоа што сакаа да не убијат во собрание!

0
3131

– Бил внук на Ченто, па ако сака нека е внук и на Доналд Трамп и пак нема да се спаси од затвор, затоа што сакаше да не убие во собрание, моите деца го гледаа тоа на тв како течеше крв од нашите глави, за што зборуваме ние овде?!

Дамјан Манчевски во одговор на прашање од слушател зошто Јане Ченто е во затвор.