ДАМЈАН МАНЧЕВСКИ ЖРТВА НА МАШИНАТА ЗА ЛАЖНИ ВЕСТИ НА ВМРО ДПМНЕ!!

0
1095
Првата слика е мојот пост од 19 јануари 2017 год. Втората е fake news на Курир, Нетпрес, Лидер и сличните.

Сега кога веќе не сум во политика, ќе ми биде задоволство да ги тужам и да наплатам за сите гнасни лаги изминативе години.

Фејсбук статус на Дамјан Манчевски.