ДАМЈАН МАНЧЕВСКИ БЕЗ МИЛОСТ: Ти ли најде Влатче да збориш за алчност за власт и фотељи, па 20 години си пратеник човече!

0
990

– Ти ли најде да збориш за алчност за власт и фотељи, па ти 20 години си пратеник бе човече и како со канџи се држиш за таа пратеничка фотеља сакаш да се пензионираш во парламент!

Дамјан Манчевски удри без милост кон Влатче Ѓорчев во жестока дебата на ТВ 24.