Дали ќе ја напуштите партијата сега кога сме веќе опозиција, па потоа кога ќе се вратиме на власт повторно да лижете за назад? Kоја е Наталија Ивчева?

0
2534

Седејќи во доцните часови, инспириран сум од една плава госпожа, самопрогласена “колумнистка” да напишам нешто во врска со нејзината “колумна” насловена како “Плукај бе братучед” каде остро нѐ напаѓа нас како реформатори кои се залагаме за демократизација а воедно и за чисто ВМРО ДПМНЕ, без дојденци, изгледа тоа ја нервира и воедно ја инспирира да пишува т.н “колумни” против нас!

Госпожа Наталија Ивчева, колумната ја имате завршено со зборовите “Плукај и ти. Ама, џабе ќе лижеш потоа!”, да ве прашам вам, колку лижевте кај Груевски за да дојдете во ВМРО ДПМНЕ?

Дали ќе ја напуштите партијата сега кога сме веќе опозиција, па потоа кога ќе се вратиме на власт повторно да лижете за назад? Kоја е Наталија Ивчева? (кратко политичко CV): – до 1997 член на младинската организација на СДСМ … – 1998 член на Демократска Алтернатива(ДА) – 1999 – 2004 член на ВМРО ДПМНЕ – 2004 – 2006 Потпретседател на ДРУМ – 2006 носител на листа во ИЕ 4 и освоени едвај 150гласа – 2007 – 2010 повторно член на ВМРО ДПМНЕ – 2010 – 2012 член на Обединети за Македонија – втора на листа во ИЕ 6 – 2012 повторно во ВМРО-ДПМНЕ #РЕФОРМИТЕ #ЌЕ #ПОБЕДАТ

Фејсбук статус на Филип Колев