Дали се тие луди или не сметаат нас за луди да им поверуваме?

0
877

Screenshot_2

Фејсбук статус на Нано Ружин:

Главниот спин на ДПМНЕ во врска со прислушкувањето е дека”изворот на информациите е некој антимакедонец” потоа ” дека УБК-МВР нема врска со прислушкувањето” а ” главните актери пред камера настојуваат да се насмеани и индереферентни бидејки наводно содржината на снименото не ги погодува”.Тоа ми асоцира на некоја крими-приказна кога за корумпираниот инспектор не битно злосторството и жртвата, туку тој што го поткажал убиецот. Дали се тие луди или не сметаат нас за луди да им поверуваме?