ДАЛИ МУ Е УСТАТА ЦРВЕНА ОД КАРМИН ИЛИ ОД Г***А ЈАДЕЊЕ 24/7

0
761

Нам ни се чини дека овојо или се шминка со црвен кармин или пак се работи за нешто друго, јал нешто црвено, цреши, измет?!?!