ДАЛИ Е ТОА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА ЗРНОВЦИ, БОРЧО КОЦЕВ И ДОКОЛКУ Е ТОЧНО КАКВИ СЕМЕЈНИ ВРЕДНОСТИ ПРОПАГИРА НА ЖИТЕЛИТЕ ОД ЗРНОВЦИ ВО КАЗИНА НА ПОКЕР АПАРАТИ?!

0
4952

На социјалните мрежи се шират масовно фотографии на кои се тврди дека е тоа градоначалникот на Општина Зрновци, Борчо Коцев кој како што е наведено во твитовите на социјалните мрежи во своето слободно време е уживател на казина и покер апарати. Доколку е тоа така за какви вредности се работи, за какви вредности ќе се залага и какви пораки им испраќа на своите сограѓани во Општина Зрновци?!

Фотографијата е превземена од социјалната мрежа Твитер, па поради тоа нашата редакција се оградува од било какви тврдења поврзани со овој настан бидејќи нашата редакција не ја знае веродостојноста на фотографијата и не знаеме дали е со сигурност тоа градоначалникот на општината Зрновци.

Со оглед дека работиме во интерес на јавноста и нашата редакција е отворена за сите политички партии, прес конференции, реакции, соопштенија оставаме простор за демант на нашиот медиум.