ДАЛИ Е ГАЗДАТА НА ТВ СОНЦЕ ЛУД ИЛИ СЕ ПРАВИ ЛУД?!?! ИЗМИСЛИЛ ПЕРПЕТУУМ МОБИЛЕ МАШИНА КОЈА ПРАВИ ЕНЕРГИЈА ОД НИШТО, ИМАЛ ТАЕН ПЛАН ДА ГИ СМЕНИ СИТЕ ПОЛИТИЧАРИ НА БАЛКАНОТ?!?!

0
884
  • Тотален булшит во ,,ТВ Сонце” кај Јанко Бурек. Газдата на телевозијата Џорџ Атанасовски измислил перпетуум мобиле машина која правела енергија од ништо, која имала таен план како да ги смени сите политичари на балканот?!

    Па добро бе човеков нормален ли е што зборува?! Каков епски бушит човече … па ова ни на Монти Пајтон скечеви ги нема или Топ листа надреалиста.