ДАДИ КОМПАНИ ДОНИРА ГОРИВО ЗА ХУМАНИТАРНАТА АКЦИЈА ДОНИРАЈ КОМПЈУТЕР

0
78

Мај е месецот кога ја набавивме наша Донка. Се мислевме океј сеа иаме кола, како ли ќе се снаоѓаме за гориво?? И ете ги Dadi Kompani, од нас имате одреден износ месечно за да остварите вашите цели. 2 години возиме насекаде низ Македонија и собираме и транспортираме донации до нашата работилница во Кавадарци благодарение на нивната помош. Не постои таков збор со кој би ја изразиле нашата благодарност. Едно браво другари ❤️👏

#ДонирајКомпјутер|