Грците почнаа да плачат , целата работа им се чинеше играчка, ама допрва ќе го јадат стапот за нивната милениумска раскалашеност со туѓи пари, НА РЕД Е МАКЕДОНИЈА!

0
1598

11539054_858748967496441_8268987061053315268_o

Постар човек плаче на влезот од банка во Солун, Грција. Веројатно е преплашен до смрт дека му пропаднал штедниот влог и што не може да си ја земе пензијата. Децениското живеење на туѓи пари конечно дојде до крај и еве ги резултатите. Ние сме сега на ред вака да виеме до нашите банки затоа што тие му позајмија 1 милијарда евра на Груевски за неговите глупости и расипништва!