ГРУЈЧЕ ДЕНЕС БРАНИ ДОКТОРАТ, ЌЕ МУ СЕ НАЈДЕ ЗА МЕНАЏИРАЊЕ НА МЕНЗАТА ВО ИДРИЗОВО!

0
1577

Ментор на докторската му е професорот Михаил Петковски.

Во комисијата се и екс гувернерот Љубе Трпески ко јја дозволи продажбата на Македонска Банка за која слушавме снимки како била продавана во кеш, и професор Живко Атанасовски, негов близок советник цели 10 години додека беше премиер.

Инаку Миленко објави пред неколку месеци дека докторската дисертација е всушност плагијат од физибилити студијата нарачана од владата а изработена од консултантска фирма од Лондон по повод планираната слободна финансиска зона во земјава која ја планираа Грујо и кумот Ставре за да ги вратат украдените пари назад а никој да не смее да им бара потекло на имот нити па да има можност за конфискација.