ГРУЈО ТОТАЛНО ОДЛЕПИЛ, СЕ ЗАБОРАВИЛ ВО ЛАЖЕЊЕТО: Ако ме оставеа СДСМ да владеам до 2018-та ќе вработев нови 75 000 невработени!!!

0
366

Грујо се заборавил во лажењето до таа мера што се мрднал од умот! Во вестите на Сител кажа дека доколку СДСМ не го натерале на оставка, доколку го оставиле да владее до 2018-та, тој ќе вработел нови 75 000 невработени граѓани на Македонија!

Каде бе Грујо?! Некои странски инвеститори веќе почнаа да си заминуваат, како Џонсон Контролс на пример. Рудниците во источна Македонија се пред затворање а Југохром Јагуновце исто така е пред банкрот.

Тие нови вработувања со кои ти се фалиш се привремени краткротрајни вработувања во оние грантовите кои ги делиш на партиски војници и префрлање од вработени на црно во евиденција.

Овие бројки се ветувања на паничен диктатор на кој му се заканува затвор на доолг рок!