Грујо си прави есап : Со оваа новава варијанта може и повисока цена ќе му постигнам!

0
463

Gruevski

Разговор помеѓу Миле Јанакиески и Никола Груевски

МЈ: Молам.
НГ: Ало?
МЈ: Да?
НГ: Ааа, да не го заборавиш ова другото кај ВТ.
МЈ: Да, да, да, знам, океј.
НГ: Оти ја на тоа се надевам да затворам тука, знаеш.
МЈ: Да, да, да. Знам, знам, знам.
НГ: Се ми е виртуелно. Се…и рачунам на тоа.
МЈ: Да, да знам, океј. И едната, и другата…
НГ: Ако таа не биде, оваа…
МЈ: И едната и другата опција, знам. Јасно.
НГ: И ја мислам сега со оваа новава варијанта што е, со овакво, знаеш, високото
МЈ: Да, да.
НГ: Може и повисока цена ќе му постигнам.
МЈ: Океј. Значи до 1-ви февруари треба да оди на јавна анкета, таков е планот.
НГ: Океј.
МЈ: Ќе го имам тоа у план.
НГ: Оти јас на тоа се надам. Тоа кога ќе го затворам, овде покривам огромен дел, најголем дел покривам.
МЈ: Се ми е јасно.
НГ: Иначе тоа ако го заборавиме, ова друг ќе го земе понатаму.
МЈ: Океј, јасно, јасно ми е.
НГ: Ајде, чао.
МЈ: Чао.