Грујо си го наградил својот адвокат со фактури од Тутунски Комбинат Прилеп во фантастичен износ од триесет илјади евра!!!

0
1363

Својот адвокат кој вредно го брани веќе една деценија, Грујо си го наградил не од својот длабок џеб, туку од нашиот џеб, па нормално!!!

Погледнете ги овие ненормални фактури примени од државниот Тутунски Комбинат Прилеп а издадени од адвокатот Никола Додевски, фактури со фантастични износи од десетици илјади евра!!!

dodevskifaktura1 dodevskifaktura2 dodevskifaktura3 dodevskifaktura4

Кликнете на фотографиите за поголема верзија

Извор : Мактел.Мк