ГРУЈО ПОЧНА ДА СЕ ЗАФРКАВА СО НАС ОД БУДИМПЕШТА

0
1208

Грујо почна да се зафркава со нас од Будимпешта по тоа фејсбукот од ходниците на елитените хотели.