Грујо плачи како мало дете : Аман народе не ме менувајте, ќе дадам покачување на социјалната помош за 10 посто а на студентите ќе им дадам таблети за без пари!

0
967

grujomiting1

Инаку Додека Грујо збореше, Илче другарчето на Бетмен Велит даваше инструкции на порталите како да лажат и да манипулираат!