ГРУЈО ОД БУДИМПЕШТА ПОЧНА ДА СЕ ЗАФРКАВА СО МИЛЕ, ЈАНКУЛОВСКА И СИТЕ ДРУГИ ОКОЛУ НЕГО ШТО ЗАГЛАВИЈА ПО ЗАТВОРИ – ДА НЕ ПОМИНЕ НИТУ ЕДЕН ДЕН БЕЗ НЕКОМУ НЕШТО ДА ПОМОГНЕМЕ

0
1446
Поранешниот премиер Никола Груевски упати честитка до граѓаните преку социјалната мрежа Фејсбук.
 „Божиќ е секој пат кога ќе му дозволите на Бог да ги сака другите преку вас. (Мајка Тереза) ​
Исус ја водеше својата битка само со своето постоење и љубов.
Да се трудиме да не помине ниту еден ден без некому нешто да помогнеме и да вратиме нечија надеж.
А посебно да не дозволиме да помине Божиќ без да се направи некое добро дело“, се наведува во честитката на Груевски.
„Христос се роди!
За многу години здравје, мир, среќа и успеси за секој од Вас! И за Македонија!“, се додава во честитката.