Грујо не се филмај, и Гадафи зборуваше во ООН па за пола година заврши со стап во газ!

0
925

Gaddafi-blood_2032371a grujo oon gaddafi-onu-20090923

Тебе не ти посакувам иста судбина. Нема потреба. Доволно е да скапеш во Идризово. И тоа не ти бега!