Грујо и тајфата од Боукица прават нова Јованка Броз, таа веќе почна да се појавува и на политичките настани во први редови, камерата во неа зумира по 5 минути!

0
678

boukica dzamadance

Режимот почна да ја промовира Боркица на сите политички настани, а камерите зумираат во неа и по 5 минути за време на говорите на пастирот. Очигледно е дека од неа ќе прават нова Јованка Броз, досега таа улога се обидуваше да ја играат Хорхе и Маја, двајцата заедно, сега и Боркица ја гледаме само како слика без тон, кој знае може ќе и го чуеме и гласот набрзо… Како права жена на монарх, може ќе ја видиме со кутлача во некоја народна кујна како полни манџа на гладна раја…

Последен пат ја видовме на прославата на УМС каде ги покажа новите џамаданчиња кои си ги купила во Париз…