ГРУЈО И МИЈАЛКОВ ЈА САБОТИРАА 13-ТАТА БОМБА НА ЗАЕВ, ГО ИЗГАСИЈА ИНТЕРНЕТ СТРИМОТ!

0
409

13-tabombainternetkaput